Τα πάντα για την επισκευή της πρόσοψής σας
star_border

Τα πάντα για την επισκευή της πρόσοψής σας

  • Απλά
  • Γρήγορα
  • Ποιοτικά

Μία πρόσοψη την οποία φροντίζετε τακτικά, θα χρειαστεί, και αυτή μία ανακαίνιση με την πάροδο του χρόνου. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για μία θερμοπρόσοψη ή μία πρόσοψη από απλό σοβά και δεν έχει σημασία σε πιο περιβάλλον βρίσκεται. Υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες πώς να ανακαινίσετε μία πρόσοψη. Ανάλογα με τις συνθήκες ρύπανσης ή βλάβης, για την ανακαίνιση μπορεί να απαιτείται μόνο ένα απλό φρεσκάρισμα χρωματισμού έως και μία πλήρης ανακαίνιση. Ανακαίνιση πρόσοψης με την εφαρμογή υλικών της Baumit σημαίνει ότι το σπίτι σας θα αποκτήσει ένα νέο πρόσωπο για πολλά έτη.

Πολλά προβλήματα, μία λύση

Znečistená fasáda
Ρύπανση πρόσοψης

Η αλλεπάλληλη ατμοσφαιρική ρύπανση σε μία πρόσοψη σχηματίζει ένα διαχωριστικό στρώμα για τα επόμενα στάδια επικάλυψής της, Η πρόσφυση ενός νέου επιχρίσματος εί

Ρύπανση πρόσοψης
Pieskujúci povrch fasáy
Σαθρή επιφάνεια (Κιμωλίωση)

Στην περίπτωση των επιφανειών που έχουν υποστεί κιμωλίωση μειώνεται η σταθερότητα μίας νέας επικάλυψης και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να μην κολλήσει.

Θέλω να ανακαινίσω μία πρόσοψη
Silno nasiakavý povrch fasády
Εξαιρετικά απορροφητική πρόσοψη

Ένα υπόστρωμα εξαιρετικά απορροφητικό και ανομοιόμορφα απορροφητικό μπορεί να προκαλέσει θολά σημεία μετά από την εφαρμογή της νέας βαφής.

Ανακαίνιση μίας απορροφητικής πρόσοψης
Odlupujúci sa náter
Φθαρμένο επίχρισμα

Είναι απαραίτητο να απομακρύνετε φθαρμένο επίχρισμα πριν εφαρμόσετε μία νέα βαφή. Για να επιπεδωθούν οι προσπίπτουσες ανωμαλίες της επιφάνειας και να γίνει λεία

Επισκευή μίας πρόσοψης
Riasy na fasáde

Πρασινίλες (άλγη) πάνω στην πρόσοψη

Οι προσόψεις πρέπει να έχουν αντοχή σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, τη ρύπανση και επίσης την εμφάνιση πρασινίλων (άλγη). Δεν αρκεί να πλένεται μία τέτοιου είδους πρόσοψη αλλά θα πρέπει να έχει μία ειδική αντιμετώπιση.

mikrotrhlinky na fasáde

Ρωγμές σε μία πρόσοψη < 0,5 mm

Είναι απαραίτητο να ελεγχθούν και να μετρηθούν οι ρωγμές μίας πρόσοψης. Οι μικρές τριχοειδείς ρωγμές αντιμετωπίζονται εύκολα. Ένα ειδικό διεισδυτικό ινοπλισμένο επίχρισμα και μία νέα βαφή πρόσοψης είναι αρκετά.

Trhliny na fasáde

Ρωγμές σε μία πρόσοψη > 0,5 mm

Στην περίπτωση ρωγμών εύρους μεγαλύτερου των 0,5 mm, είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση αντιμετώπισή τους διότι η διείσδυση υγρασίας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στην πρόσοψη.