Ανακαίνιση μολυσμένης με ρύπους πρόσοψης
star_border

Ανακαίνιση μίας μολυσμένης με ρύπους πρόσοψης

Αν δεν εμφανίζονται ρωγμές ή άλλα ψεγάδια στην πρόσοψή σας, το σπίτι σας χρειάζεται μόνο ένα φρεσκάρισμα και η δουλειά σας θα είναι απλή και γρήγορη.

Μία νέα πρόσοψη σε 2 βήματα

Συσσωρευμένοι ρύποι πάνω σε μία πρόσοψη μειώνουν την πρόσφυση της νέας βαφής, επομένως, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την επιφάνεια της πρόσοψης με ένα καθαριστικό πριν εφαρμόσετε μια νέα βαφή πρόσοψης.

Στη συνέχεια, αρκεί η εφαρμογή δύο στρώσεων υψηλής ποιότητας βαφής πρόσοψης και το σπίτι σας είναι και πάλι καινούργιο.

Βήμα 1

Vyčistenie fasády

Καθαρίστε την επιφάνεια με το Baumit ReClean.

Βήμα 2

Nová fasádna farba

Βάψτε με μία νέα βαφή πρόσοψης Baumit StarColor, NanoporColor, SilikonColor.

Οδηγίες εργασίας βήμα προς βήμα

1. Αξιολογείστε την κατάσταση της πρόσοψης

Znečistená fasáda

Η επιφάνεια της πρόσοψης πρέπει να είναι συμπαγής και συνεκτική, απαλλαγμένη από πρασινίλες (άλγη) και ρηγματώσεις. Καθαρίστε με βούρτσα ή υδροβολή τη σκονισμένη και λερωμένη πρόσοψη. Εάν η πρόσοψη εξακολουθεί να έχει άλλα ψεγάδια, είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν πρώτα.
Δείτε: Προετοιμασία επιχρίσματος

2. Τι χρειαζόμαστε;

Znečistená fasáda

Προετοιμάστε το Baumit ReClean, τη νέα βαφή πρόσοψης, σκληρή βούρτσα, ρολό πρόσοψης ή εξοπλισμό για εφαρμογή της βαφής με μηχάνημα.

3. Καθαριστικό μέσο

Fasádny čistiaci prostriedok

Αφαιρούμε τους πολλούς ρύπους και τα λάδια χρησιμοποιώντας το Baumit ReClean. Ανάλογα με τον βαθμό της ρύπανσης της επιφάνειας χρησιμοποιήστε το μη αραιωμένο ή αραιωμένο με νερό μέχρι 1:10.

4. Καθαρισμός πρόσοψης

Čistenie fasády

Εφαρμόστε το Baumit ReClean με ένα εργαλείο ψεκασμού ή μια σκληρή βούρτσα. Μπορούμε επίσης να το προσθέσουμε στο νερό όταν χρησιμοποιούμε καθαριστικό υψηλής πίεσης. Αφήστε το να λειτουργήσει για 2 - 20 λεπτά, ανάλογα με τον βαθμό ρύπανσης. Σε περίπτωση σοβαρής μόλυνσης, η συσκευή πρέπει να εφαρμοστεί σε διάφορα στάδια εργασίας. Στη συνέχεια, πλύνετε την πρόσοψη με χλιαρό νερό ή χρησιμοποιήστε καθαριστικό πρόσοψης υψηλής πίεσης.

5. Νέα βαφή πρόσοψης

Nová fasádna farba

Εφαρμόζουμε δύο στρώσεις υψηλής ποιότητας βαφής πρόσοψης στην καθαρή πρόσοψη. Η πρώτη στρώση εφαρμόζεται αραιωμένη με 10 - 15% νερό. Μετά από αναμονή 12 ωρών εφαρμόζουμε 1 έως 2 στρώσεις βαφή πρόσοψης, όσες απαιτείται για να κλείσει το χρώμα. Αφήστε τουλάχιστον 4 ώρες μεταξύ των στρώσεων.

6. Ψεκασμός βαφής πρόσοψης

Striekanie fasádnej farby

Η βαφή πρόσοψης Baumit μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με σύστημα ψεκασμού χωρίς αέρα. Επιτρέπει την γρήγορη και ομοιόμορφη εφαρμογή της βαφής πρόσοψης σε μικρό χρονικό διάστημα ακόμη και σε μεγάλες ομοιόμορφες επιφάνειες.

Προϊόντα Baumit

Εκπαιδευτικό βίντεο