Ποιο επίχρισμα επιλέγετε σε μία πρόσοψη;
star_border

Επίχρισμα πρόσοψης ή βαφή πρόσοψης;

Το επίχρισμα πρόσοψης (render) και η βαφή πρόσοψης (paint) είναι όροι που συχνά συγχέονται.

Τα επιχρίσματα πρόσοψης είναι λεπτά επάλληλων στρώσεων επιχρίσματα, συγκεκριμένης απόχρωσης κοκκώδεις όπως παρουσιάζονται στο δειγματολόγιο. Εφαρμόζονται στην επιφάνεια με πλατιά σπάτουλα χειρός σε πάχος στρώσης όσο είναι το μέγεθος των κόκκων. Εφαρμόζονται πάνω στην ενισχυτική στρώση που έχει εφαρμοστεί πάνω στη θερμομόνωση ή σε εξωτερικό στεγνό ασβεστοκονίαμα.

Οι βαφές προσόψεων είναι επιχρίσματα που παράγονται σε καθορισμένη απόχρωση σύμφωνα με το δειγματολόγιο. Εφαρμόζονται με ρολό ή με ψεκασμό. Συχνά χρησιμοποιούνται στην ανακατασκευή προσόψεων ως νέα βαφή, σε λείες εξωτερικές επιχρισμένες επιφάνειες ή σε επισκευασμένα επιχρίσματα.

Fasádna omietka
Fasádna farba

Υψηλής ποιότητας προσόψεις

Επιλέξτε μια πρόσοψη που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Υψηλής ποιότητας επιχρίσματα και βαφές πρόσοψης για την επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Από την αυτοκαθαριζόμενη ικανότητα και αντοχή στις πρασινίλες στο απλό φυσικό ή σιλικονούχο νέας γενιάς επίχρισμα που περιέχει λειτουργικό filler μέχρι τα έντονα χρώματα με τη χρήση χρωστικών (πιγμέντων) με ψυκτική δράση.

Το αυτοκαθαριζόμενο Baumit Nanopor

Επίχρισμα και βαφή, εξαιρετικά ανθεκτικά στους ρύπους και το σχηματισμό πρασινίλας. Αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητά του με πολυετή εμπειρία από το 2007. Χάρη στην μικροσκοπικά λεία επιφάνεια και τις φυσικές τους δράσεις, η πρόσοψη παραμένει μακροπρόθεσμα καθαρή.

Το εξαιρετικά ανθεκτικό Baumit Star

Prémiová silikónová fasáda

Ένα σιλικονούχο επίχρισμα πρόσοψης και νέας γενιάς βαφή. Ο συνδυασμός του υψηλής ποιότητας συγκολλητικού μέσου και λειτουργικών πρόσμικτων (filler) εξασφαλίζει όχι μόνο την άριστη απόδοση αλλά και την υψηλή προστασία της πρόσοψης.

Baumit Pura για έντονα χρώματα

Intenzívne odtiene

Οι σκούρες και έντονες αποχρώσεις στις θερμοπροσόψεις αποτελούν μόνιμη πρόκληση. Τα επιχρίσματα και οι βαφές πρόσοψης Pura περιέχουν ειδικά ειδικές χρωστικές (πιγμέντα) με ψυκτική δράση και διακρίνονται από την υψηλή σταθερότητα των χρωμάτων. Εφαρμόζονται και για την κατασκευή προσόψεων σκούρων αποχρώσεων.

Περισσότερα σχετικά με το θέμα

Farebné odtiene Baumit
Αποχρώσεις

Βρίσκεστε συχνά σε δίλημμα όταν θέλετε να επιλέξετε το σωστό χρώμα για το σπίτι σας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.baumitlife.com ψάξτε και επιλέξτε τους κατ

Περισσότερα
Fasádne štúdio
Δειγματολόγιο προσόψεων

Τα χρώματα των επιχρισμάτων σε πραγματικά δείγματα. Δείτε τα προσεκτικά συγκρίνοντάς τα με την τοιχοποιία ή σε εξωτερικές επιφάνειες στο φως της ημέρας.

Περισσότερα

Για επαγγελματίες

Εάν δίνετε έμφαση όχι μόνο στη λειτουργικότητα και την αισθητική, αλλά αν ο σημαντικός παράγοντας στη λήψη αποφάσεων σας είναι και η τιμή, επιλέξτε από την επαγγελματική σειρά των σοβάδων και χρωμάτων προσόψεων. Μια μεγάλη ποικιλία για κάθε χρήση, νέα κτίρια και ανακαινίσεις υπό κανονικές συνθήκες. Διατίθενται σιλικόνες, πυριτικοί και ακρυλικοί σοβάδες και βαφές προσόψεων.

Διακοσμητικές προσόψεις

Ο συνδυασμός διακοσμητικών επιχρισμάτων Baumit CreativTop και των εντυπωσιακών βαφών όπως τα Lasur, Metallic και Glitter προσφέρει μια απεριόριστη ποικιλία για την υφή της πρόσοψής σας. Γίνετε δημιουργικοί και μπορεί να έχει το επίχρισμά σας οποιαδήποτε υφή. Επίπεδη σαγρέ, τριπτή, σαν μπετόν, με σχήματα μικρά τούβλα ή εξαιρετικά λεία και βαμμένη ... Η φαντασία δεν έχει όρια.