Διακοσμητικοί σοβάδες και χρωματισμοί Baumit DesignLife
star_border

Διακοσμητικοί σοβάδες και χρωματισμοί Baumit DesignLife

  • Δημιουργική, διαφορετική και μοναδική πρόσοψη
  • Άπειρες επιλογές σχεδιασμού
  • Διακοσμητικοί σπατουλαριστοί σοβάδες stucco και αποτελεσματικές βαφές πρόσοψης

Ο περιβάλλοντας χώρος επηρεάζει την πρόσοψη και κάθε πρόσοψη επηρεάζει τον περιβάλλοντα χώρο. Τι είδους μήνυμα θέλουμε να αφήσουμε στον περιβάλλοντα χώρο μας; Όταν ψάχνετε τις σωστές αποχρώσεις και υφή του διακοσμητικού σπατουλαριστού σοβά σας (stucco), κοιτάξτε γύρω σας και εμπνευστείτε. Επιλέξτε αποχρώσεις οι οποίες προσδίδουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στην πρόσοψή σας και εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
Επιθυμείτε να ξεχωρίσετε; Ξεχωρίστε με πρόσθετα χρώματα ή την υφή του διακοσμητικού σπατουλαριστού (stucco) σοβά σας. Απογειώστε το έργο σας εφαρμόζοντας τον δημιουργικό σοβά stucco Baumit CreativTop.

Δημιουργικό και ελαστικό

Dekoratívna omietka

Ο διακοσμητικός σοβάς Baumit CreativTop είναι ένας stucco σοβάς πρόσοψης γενικής χρήσης με μία εξαιρετικά απλή εφαρμογή, είτε με το χέρι, είτε με μηχάνημα. Χάρις αυτού του στοιχείου του, μπορεί να εφαρμοστεί ως επίχρισμα πάνω σε θερμομόνωση, αλλά επίσης και σε παλαιούς και νέους σοβάδες και επιχρίσματα, πάνω σε σκυρόδεμα και επισκευαστικούς σοβάδες. Αυτός ο σοβάς παρέχεται σε 6 διαφορετικούς τύπους και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Μοναδική εμφάνιση

Ο συνδυασμός του CreativTop με την εύπλαστη υφή του με τα διακοσμητικά χρώματα οδηγεί σε επιλογές σχεδιασμού προσόψεων τις οποίες δεν φανταζόσασταν μέχρι τώρα. Μεταλλική βαφή Baumit Metallic, υαλωμένη βαφή Baumit Lasur ή διαφανής βαφή με λάμψεις Baumit Glitter. Απλή εφαρμογή, καλή τιμή και εγγυημένο αποτέλεσμα!

Εστιάζουμε στο αποτέλεσμα

Με τον διακοσμητικό σπατουλαριστό σοβά stucco Baumit CreativTop και τις διακοσμητικές βαφές, ανοίγονται άπειρες επιλογές για δημιουργικό σχεδιασμό της πρόσοψης. Ο σοβάς stucco είναι διαθέσιμος σε 758 αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν δημιουργικά. Είναι διαβαθμισμένου πάχους, η επιφάνεια επεξεργάζεται με βούρτσα ή ρολό με ελάχιστο πορώδες για να καταλήξει μία επιφάνεια χωρίς εμφανή αδρανή ή ακόμη και εντελώς λεία επιχρισμένη. Αυτές και άλλες αμέτρητες κατασκευές μπορούν να γίνουν επιτέλους πραγματικότητα.

Δημιουργικές κατασκευές – Γνωρίστε τον τρόπο

Kreatívne fasády videá
Βίντεο – Γνωρίστε τον τρόπο

Μοναδικές δημιουργικές τεχνικές με λεπτομερείς οδηγούς διαδικασίας/ χρήσης. Εμπνευστείτε και να είστε πάντα δημιουργικοί!

Παρακολουθήστε το βίντεο
Prospekt_CreativTop
Οδηγίες χρήσεις

Ξεχωριστές επιλογές στον σχεδιασμό προσόψεων με τη χρήση του διακοσμητικού σπατουλαριστού σοβά stucco Baumit CreativTop. 20 διαφορετικές τεχνικές λεπτομέρειες ε

ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Dekoratívne fasády
Ποικίλες δημιουργικές τεχνικές

Έκθεση δημιουργικών τεχνικών με παραδείγματα εφαρμογής. Διαβαθμιζόμενου πάχους επιφάνεια, επεξεργασμένη με βούρτσα ή ρολό, με εμφάνιση ενός σκυροδέματος, ξύλου

Θέλω να εμπνευστώ!
Farebné odtiene
Αποχρώσεις

Ψάχνετε τη σωστή απόχρωση; Κοιτάξτε τις 758 αποχρώσεις για τον διακοσμητικό σπατουλαριστό σοβά stucco και το χρωματολόγιο των διακοσμητικών βαφών Baumit DesignL

Δείτε το χρωματολόγιο