σοβάδες και χρώμα για έντoνες αποχρώσεις
star_border

Η εύκολη εφαρμογή έντονης απόχρωσης επιχρισμάτων και βαφών

Το επίχρισμα Baumit PuraTop και η βαφή πρόσοψης PuraColor για έντονες και λαμπερές αποχρώσεις. Η υψηλή σταθερότητα των αποχρώσεων είναι εξασφαλισμένη με τη σύνδεση χρωστικών ουσιών (Cool Pigments) υψηλής ποιότητας και καθαρού ακρυλικού συνδετικού μέσου.

  • Όλες οι αποχρώσεις
  • Χρώματα υψηλών απαιτήσεων
  • Τεχνολογία χρωστικών με ψυκτική δράση (Cool Pigments)

Λαμπερό αποτέλεσμα

Sýte odtiene Baumit PuraΈνα ειδικό συνδετικό μέσο ενώνει άριστα τις χρωστικές ουσίες (πιγμέντα), το οποίο εγγυάται υψηλή σταθερότητα χρωμάτων ακόμη και της υπέρλευκης απόχρωσης του χρώματος Life 0019. Σε συνδυασμό με τις χρωστικές ψυκτικής δράσης (cool pigments), επιτρέπει επίσης τη χρήση σκούρων αποχρώσεων στις θερμοπροσόψεις.

Καλύτερη προστασία της πρόσοψης

Τα επιχρίσματα και οι βαφές πρόσοψης της Baumit περικλείουν υψηλότερο βαθμό προστασίας ενάντια στους βιολογική ρύπους από τα φύκια. Τα συστατικά αυτά είναι της σύγχρονης γενιάς και προστίθενται σε μορφή μικρών καψουλών με συνεχή απελευθέρωση της αποτελεσματικής ουσίας χωρίς αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Τα πάντα για την πρόσοψή σας

Farebné odtiene Baumit PuraColor
PuraColor - αποχρώσεις

Ο χρωματιστός σοβάς PuraColor διατίθεται σε όλες τις 852 αποχρώσεις και σε 6 υφές επιφάνειας.

Περισσότερα
Tmavá fasáda na zateplenie
Σκούρες αποχρώσεις

Οι ειδικές χρωστικές με ψυκτική δράση επιτρέπουν την εφαρμογή ακόμη και πολύ σκούρων αποχρώσεων σε μία θερμοπρόσοψη, αλλά ακολουθώντας πιο απλά βήματα.

Περισσότερα

Η τεχνολογία των χρωστικών με ψυκτική δράση επιτρέπει την εφαρμογή των έντονων χρωμάτων

Οι ειδικές χρωστικές ουσίες αντανακλούν την υπέρυθρη συνιστώσα του ηλιακού φωτός σε μεγαλύτερη έκταση από τις συμβατικές χρωστικές ουσίες, γεγονός που μειώνει σημαντικά τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της πρόσοψης και ταυτόχρονα μειώνει τον κίνδυνο φθοράς της κατά τη διάρκεια της υπερθέρμανσης, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται χρωματικές αποχρώσεις στην πρόσοψη. Δεν τίθενται περιορισμοί στην επιλογή της απόχρωσης για την θερμοπρόσοψη. Επιλέξτε ελεύθερα την αγαπημένη σας απόχρωση από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων της Baumit Life.