Πως μπορεί το Drypor effect να προστατέψει την πρόσοψη?
star_border

Γρήγορες προσόψεις με τη βοήθεια της κοραλλένιας υφής (Drypor effect)

Ο προηγμένος σιλικονούχος σοβάς Baumit StarTop και η νέας γενιάς βαφή StarColor για όλες τις νέες και ανακαινισμένες προσόψεις. Ο συνδυασμός του υψηλής ποιότητας σιλικονούχου συνδετικού υλικού και του επαναστατικού λειτουργικού πρόσμικτου (filler) δημιουργεί μοναδικές ιδιότητες για μία μακροχρόνια προστασία της πρόσοψης και προσφέρει μία μεγαλύτερη ποικιλία αποχρώσεων της βαφής.

  • Εφέ Drypor
  • Αντιρρυπαντική επιφάνεια
  • Εξαιρετική εφαρμογή

Πώς το Drypor effect προστατεύει την πρόσοψή μου;

Drypor efektΤο Baumit Star χρησιμοποιεί τις υδρόφιλες και υδρόφοβες ιδιότητές του για τη μείωση της ρύπανσης της επιφάνειας. Η υδρόφιλη ιδιότητά του προκαλεί την εξάπλωση της υγρασίας έτσι ώστε η επιφάνεια να στεγνώνει πιο γρήγορα σε συνθήκες υγρασίας. Η υδρόφοβη φύση του σοβά παρέχει καλή υδατοαπωθητικότητα και συνεπώς καλή λειτουργία της αποστράγγισης του νερού. Ο συνδυασμός των δύο λειτουργιών οδηγεί στη γρήγορη ξήρανση της επιφάνειας λόγω της υδρόφιλης ιδιότητας και στην καλή αντίσταση στους ρύπους. Το StarTop είναι πιο εύπλαστο και πιο εύκολο στην εφαρμογή και έχει πολύ ομοιόμορφη υφή που είναι εύκολο να δημιουργηθεί.

Οι εκτεταμένες λειτουργίες της σιλικόνης για μία πιο λαμπερή πρόσοψη

Η μοναδική λειτουργική επιφάνεια του Baumit Star με το εφέ Drypor λειτουργεί ενάντια στην υγρασία και προστατεύει την πρόσοψη από την ανάπτυξη πρασινίλας (άλγη) και βρύων. Η προστασία αυτή ενισχύεται περαιτέρω από την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ειδικά πρόσθετα με τη μορφή μικροκάψουλας με βαθμιαία, μακροπρόθεσμη απελευθέρωση της δραστικής ουσίας χωρίς αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η προστασία της πρόσοψης εφαρμόζεται εύκολα

Η απλή εφαρμογή του σοβά Baumit StarTop εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε μία από τις έξι υφές που προσφέρονται. Σαγρέ 1,5Κ, 2Κ, 3Κ, σαγρέ 2R, 3R και λεπτόκοκκος σοβάς StarTop Fine. Αν επιλέξετε το StarColor, οι τεχνίτες θα εκτιμήσουν τις άριστες ιδιότητές του και τη δυνατότητα βαφής με σύστημα ψεκασμού χωρίς αέρα.

Περισσότερα σχετικά με το θέμα

Fasádna omietka StarTop
StarTop - Αποχρώσεις

Το StarTop κονίαμα και το χρώμα διατίθενται σε 758 Baumit Life αποχρώσεις (στο δειγματολόγιο τα νούμερα που λήγουν σε 2 - 9) και σε όλες τις υφές.

Περισσότερα
Farebné odtiene pre StarColor
StarColor - Αποχρώσεις

Η βαφή πρόσοψης StarColor είναι διαθέσιμη σε 654 Baumit Life αποχρώσεις.

Περισσότερα
Biela fasáda

Μία λαμπερή ομορφιά

Αν ψάχνετε για μια πραγματικά εκθαμβωτική λευκή πρόσοψη, επιλέξτε τον σοβά StarTop ή τη βαφή StarColor in Life με κωδικό0019. Η ειδική σύνθεση και οι χρωστικές θα κάνουν την απόχρωση ακόμη πιο λαμπερή. Αλλά ανεξάρτητα από την επιλεγμένη απόχρωση χρώματος, θα έχετε σίγουρα μια όμορφη πρόσοψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.