Γιατί να μονώσετε το σπίτι σας
star_border

Γιατί να μονώσετε το σπίτι σας

Ευχάριστη διαβίωση και υγιές κλίμα – αυτά είναι χαρακτηριστικά που κάνουν ένα σπιτικό να ξεχωρίζει από ένα κοινό σπίτι και γεννούν στους τέσσερις τοίχους ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας. Η θερμομόνωση παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την περίπτωση. Με τη θερμομόνωση, είστε στο σπίτι σας και πάντα σε καλά χέρια.

Τέλεια προστασία

Η θερμομόνωση Baumit λειτουργεί ως τέλεια προστασία των φερουσών κατασκευών της στο χώρο της κατοικίας. Η τοιχοποιία προστατεύεται από την επίδραση των καιρικών συνθηκών, υπέρτατη ανάγκη η εφαρμογής της στις επιφάνειες των εσωτερικών τοίχων· το περιμετρικό επίχρισμα δεν έχει θερμικές γέφυρες, ρωγμές και φθορες.

Πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης. Λάβετε τη σωστή απόφαση!

Príjemné teplo v zime
Διατηρήστε τη ζεστασιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Η μόνωση προστατεύει το σπίτι σας και διατηρεί τη ζέστη όπου είναι αναγκαίο. Συγχρόνως, οι ογκώδεις τοίχοι στο εσωτερικό συσσωρεύουν θερμότητα και εν συνεχεία

Περισσότερα
Príjemný chládok v lete
Διατηρήστε τη δροσιά το καλοκαίρι

Η θερμομόνωση λειτουργεί ως ασπίδα του σπιτιού σας το καλοκαίρι - αποτρέπει την υπερθέρμανση της τοιχοποιίας, διατηρώντας την ατμόσφαιρα στον εσωτερικό ευχάριστ

Περισσότερα
Τρεις κανόνες για ένα υγιές σπιτικό

Υπάρχουν τρεις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λαμβάνονται κατά την οικοδόμηση ενός υγιούς σπιτιού.

Περισσότερα

Εξοικονόμηση χρημάτων

Úspora energií pri zateplení

Η Θερμομόνωση με δύο τρόπους. Κατά τους κρύους μήνες με την εξάλειψη των θερμικών απωλειών μειώνεται το κόστος θέρμανσης, κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών μειώνεται στο ελάχιστο η ανάγκη χρήσης των κλιματιστικών. Με τη θερμομόνωση του σπιτιού σας εξοικονομείτε πάνω από το 50% του κόστους ενέργειας.

Ένας ορθολογικά σχεδιασμένος φέροντας τοίχος σε συνδυασμό με το σωστά σχεδιασμένο σύστημα θερμομόνωσης προσφέρει στον επενδυτή σημαντική εξοικονόμηση κόστους κατασκευής, ασφαλέστερο σοβάτισμα των εσωτερικών χώρων χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στο σύστημα σοβατίσματος και ασφαλή επίλυση των λεπτομερειών.

Αποτελεσματική και υπεύθυνη κατασκευή

Μπορείτε να επιτύχετε τη θερμική προστασία του εσωτερικού χώρου στην περίπτωση του συστήματος "φέρουσα τοιχοποιία + θερμομόνωση" με μικρότερο συνολικό πάχος της περιφερειακής κατασκευής· αυτό μπορεί στην πράξη π.χ. σε περίπου 200 m2 οικοδομήσιμης έκτασης να σημαίνει έως 4 m2 επιπλέον ωφέλιμης επιφάνειας.

Ο χρήστης θα είναι ευχαριστημένος από τη μεγαλύτερη κατοικήσιμη ωφέλιμη επιφάνεια, ο επενδυτής με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της επένδυσης, ειδικά σε πόλεις με ακριβά οικοδομήσιμα οικόπεδα.

Τα θερμομονωτικά συστήματα Baumit όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια αλλά και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Χάρη στη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, οι εκπομπές CO2 μειώνονται κατά πάνω από 50%. Με αυτό τον τρόπο, η θερμομόνωση επιτρέπει την υπεύθυνη προσέγγιση τόσο του σπιτιού όσο και της ζωής των παιδιών μας στο μέλλον.