Η Μοντέρνα Τεχνολογία συναντά το παραδοσιακό υλικό
star_border

Η Μοντέρνα Τεχνολογία συναντά το παραδοσιακό υλικό

Οι αεροστεγείς κατασκευές έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Προκειμένου να αποφευχθούν οι δαπανηρές απώλειες ενέργειας, σημειώθηκε τεράστια πρόοδος στη θερμομόνωση και την αεροστεγανότητα των εξωτερικών τοίχων και παραθύρων τα τελευταία 10 χρόνια. Ωστόσο, οι αεροστεγείς κατασκευές διατηρούν όχι μόνο τη θερμότητα αλλά και τους επιβλαβείς ρύπους εντός τους.

  • Ρυθμίζουν τις συνθήκες στους εσωτερικούς χώρους
  • Είναι φυσικά
  • Δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες και αναστέλλουν τη μούχλα

Ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται έως και 13,5 kg από τον αέρα του δωματίου και 1,5 kg φρέσκου αέρα - με τόσο μεγάλες ποσότητες, η ποιότητα του αέρα είναι ζωτικής σημασίας. Η υγρασία, η καθαρότητα και η θερμοκρασία του αέρα επηρεάζουν καθοριστικά την ποιότητα ζωής και την υγεία μας. Η ποιότητα του αέρα και της υγείας μας βασίζονται στην ποιότητα του αέρα και τον τρόπο λειτουργίας των χρησιμοποιούμενων δομικών υλικών. Επειδή τα υλικά μένουν σχεδόν για πάντα, θα πρέπει να μην εκπέμπουν ρύπους. Η βέλτιστη σχέση θερμοκρασίας και υγρασίας συμβάλλουν σημαντικά στην ευεξία.

Προϊόντα Klima εμπνευσμένα από τη φύση

Όπως τα κελύφη των αυγών, έτσι και τα προϊόντα Baumit Klima περιέχουν άσβεστο. Τα κελύφη των αυγών παρέχουν προστασία για το νεοσσό και ενεργούν ως κλιματιζόμενος θάλαμος.
Οι σοβάδες Baumit Klima ρυθμίζουν την υγρασία με τρόπο παρόμοιο με τους ανθρώπινους πνεύμονες. Με το μικροπορώδες τους, δημιουργούν μία μεγάλη επιφάνεια ρύθμισης του εσωτερικού κλίματος. Σε σύγκριση με άλλα οικοδομικά υλικά, οι σοβάδες Baumit Klima απορροφούν μία μεγάλη ποσότητα υγρασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα και, όταν η υγρασία του χώρου είναι χαμηλή, την
αποδεσμεύουν. Αυτό συνεπάγεται μία αισθητή μείωση της υγρασίας του χώρου και διασφάλιση ενός ευχάριστου και ισορροπημένου κλίματος εσωτερικών χώρων.

Ο Ασβέστης λειτουργεί προστατευτικά

Η μούχλα και οι μύκητες είναι πιθανώς από τους πιο σημαντικούς κινδύνους για την υγεία στους χώρους που ζούμε.
Η άσβεστος είναι αλκαλική και εμποδίζει το σχηματισμό της μούχλας.
Οι άνθρωποι περνούν περίπου το 90% της ζωής τους σε κλειστούς χώρους. Για αυτό το λόγο πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην
ποιότητα του εσωτερικού κλίματος. Κατά την οικοδόμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή των χώρων εργασίας σας, έχετε τη δυνατότητα της σωστής επιλογής, για το πόσο υγιεινά θα ζήσετε αργότερα.

Η Baumit προσφέρει προϊόντα για έναν άνετο, λειτουργικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Χάρη στις ιδιότητες ρύθμισης υγρασίας, οι σοβάδες Baumit Klima, λειτουργούν ως ρυθμιστές υγρασίας και εξασφαλίζουν ένα ισορροπημένο κλίμα διαβίωσης. Έτσι, μειώνεται η πιθανότητα ανάπτυξης αλγών και μυκήτων, ενώ με τιμή pH 12-13 έχουν αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Επιπλέον, η αντιστατική τους επιφάνεια εμποδίζει την πρόσφυση της σκόνης.