Ασβέστης: παραδοσιακός, υγιεινός και οικολογικός
star_border

Ασβέστης: παραδοσιακός, υγιεινός και οικολογικός

Οι ασβεστούχοι τσιμεντοειδείς σοβάδες είναι πάντα μία άριστη επιλογήόποιο κι αν είναι το περιβάλλον ή το υπόστρωμα.

  • Χεριού ή μηχανήςΤαχύτατη και εύκολη εφαρμογή με μηχανή
  • Ανθεκτικοί στις επιδράσεις της υγρασίας
  • Αποδεδειγμένη στο χρόνο ολοκληρωμένη λύση.

Ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον

Vnútorné vápennocementové omietky

Οι ασβεστούχοι τσιμεντοειδείς σοβάδες είναι γνωστοί για την υψηλή αντοχή τους και ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον. Είναι κατάλληλοι όλους τους χώρους διαβίωσης, από κουζίνες έως μπάνια, δωμάτια με αυξημένη υγρασία και γκαράζ.
Είναι επίσης κατάλληλο υπόστρωμα επίστρωσης κεραμικών πλακιδίων.


Ασβεστούχοι τσιμεντοειδείς σοβάδες μηχανής

Η Baumit έχει αναπτύξει ειδικά συστήματα σοβάδων εσωτερικών χώρων για την εξασφάλιση ενός ευχάριστου εσωτερικού κλίματος.
Τα προϊόντα επιτυγχάνουν τη ρύθμιση της υγρασίας του αέρα εσωτερικών χώρων, τη δημιουργία υγιούς μικροκλίματος και μειώνουν αποτελεσματικά την πιθανότητα ανάπτυξης μούχλας στους τοίχους, ενώ παράλληλα δίνουν αντοχή, σταθερότητα και εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο.
Για κάθε χώρο, από το καθιστικό μέχρι το υπνοδωμάτιο. Το Baumit MPA35 και το Baumit MPI 25 είναι σοβάδες εσωτερικών χώρων, που έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί για δεκαετίες. Επίσης, είναι κατάλληλοι για δωμάτια με υγρασία, που υπόκεινται σε υψηλά επίπεδα καταπονήσεων: ο ασβέστης και το τσιμέντο τα καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό στην υγρασία, προσδίδοντάς τους ιδιότητες ρύθμισης της υγρασίας.