Γνωρίζετε τι να εφαρμόσετε πάνω σε ένα δάπεδο;
star_border

Γνωρίζετε τι να εφαρμόσετε πάνω σε ένα δάπεδο; Επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα για γέμισμα δαπέδων ή ταχείας πήξης αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα;

Αυτοεπιπεδούμενα κονιάματα για επισκευή – επιπέδωση δαπέδων

Είναι μία απλή και αποτελεσματική λύση για τα μη επίπεδα δάπεδα και για την επιπέδωση λεπτού πάχους υποστρώματος πριν την τελική επένδυση του δαπέδου. Εφαρμόζεται σε όλους τους οικιακούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας και του μπάνιου. Απλό στην εφαρμογή. επίσης κατάλληλο για υποστρώματα με ενδοδαπέδια θέρμανση. Εφαρμόστε το υλικό στοκαρίσματος ακολουθώντας αποκλειστικά τη μέθοδο επαφής, με τη διεισδυτική βαφή να λειτουργεί ως γέφυρα σύνδεσης μεταξύ του επισκευασμένου υποστρώματος και του επιχρίσματος. Στοκάρισμα με το Baumit Nivello 10 και 30 όπως και με τον γύψινο στόκο Baumit Nivello Quattro.

Κονιάματα για δάπεδα ανυδρίτη

Anhydrtový liaty poter

Εφαρμόστε το επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα για γέμισμα δαπέδων ανυδρίτη Baumit Alpha ως στόκο σπάτουλας, κοινής εφαρμογής επίχρισμα και χυτό αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα. Χάρη στις εξαιρετικές θερμομονωτικές τους ιδιότητες είναι ιδανικά για ενδοδαπέδια θέρμανση. Είναι επιπεδούμενο και γι’ αυτό εξασφαλίζει μία τέλεια ομοιόμορφη επιφάνεια, καθιστά την εργασία ευκολότερη και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Είναι κατάλληλο για την ταχεία ολοκλήρωση μεγάλης επιφάνειας δαπέδων. Το υλικό είναι εξαιρετικά μη συρρικνούμενο κατά τη διάρκεια της ωρίμανσής του. Κατάλληλο για άλλους τους οικιακούς χώρους , συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας και του μπάνιου. Πάχη από 25mm.

Τσιμεντοειδή κονιάματα για δάπεδα

Cementový poter

Τα παραδοσιακά τσιμεντοειδούς βάσης κονιάματα για δάπεδα είναι κατάλληλα για όλους χώρους, όπως επίσης και για τους χώρους του γκαράζ και σε χώρους εργαστηρίων, αποθηκών με υψηλή υγρασία. Ειδικά κατάλληλα για υποστρώματα όπου απαιτούνται να έχουν θερμομονωτικές ιδιότητες. Οι τσιμεντοκονίες είναι επίσης κατάλληλες για ενδοδαπέδια θέρμανση. Η εφαρμογή μίας παραδοσιακής τσιμεντοκονίας είναι μάλλον πιο απαιτητική και απαιτεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο δεξιότητας. Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα επιτευχθεί η απαιτούμενη επιπεδότητα μεγάλων επιφανειών δαπέδων, με αποτέλεσμα κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή και μίας επιπλέον αυτοεπιπεδούμενης στρώσης. Πάχη από 35mm.