Ελλάδα

Μενού

clear

Select version

clear
Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2021:

The European Baumit Facade

Η πρόσοψη είναι το πρόσωπο ενός σπιτιού και δείχνει το ύφος των ανθρώπων που ζουν μέσα σε αυτό. Στόχος του Baumit Life Challenge είναι να προωθήσει τη φαντασία και την δεξιοτεχνία. Για να δείξει ότι υπάρχει πολύ δημιουργικότητα και δυναμισμός σε ενα επίχρισμα σε συνδυασμό των διαφορετικών υλικών, υφών, μορφών και χρωμάτων.

Life Challenge – The Award

Μετά το 2014 στη Βιέννη (Αυστρία), 2016 στη Μαδρίτη (Ισπανία) και το 2018 στη Μπρατισλάβα (Σλοβακία), το Baumit Life Challenge 2021 θα πραγματοποιηθεί στη χώρα του νικητή στη Βαλένθια της Ισπανίας στο L'Hemisferic το 2021.


Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει περίπου 500 επισκέπτες από τις 25 χώρες Baumit, με τους καλύτερους αρχιτέκτονες, επενδυτές και συνεργάτες της Baumit. Περισσότερα από 300 έργα θα κριθούν σε 6 κατηγορίες από μια ομάδα υψηλού επιπέδου ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων.

Κατηγορίες


Αυτή τη στιγμή συλλέγουμε τις συμμετοχές των καλύτερων προσόψεων από κάθε χώρα της BAUMIT. Από τον Φεβρουάριο του  2020 έως τον Απρίλιο του 2020 θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στη δημόσια ψηφοφορία για την καλύτερη πρόσοψη της Ευρώπης! Αυτές είναι οι κατηγορίες που κερδίζουν:


Μονοκατοικίες

Πολυκατοικίες

Μη Οικιστικά Κτίρια

Ανακαίνιση με Εξωτερική Θερμομόνωση

Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων

Συγκλονιστικές Υφές 

Υποβολή του έργου σας

Έχετε μια πρόσοψη με υλικά της BAUMIT και θέλετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό Baumit Life Challenge Award; δήλωση συμμετοχής - στη συνέχεια επικοινωνήστε με την εταιρεία Baumit Ελλάδας.

Κάντε κλικ και ψηφίστε: Από τον Φεβρουαριο του 2020

Η γνώμη σας είναι επίσης σημαντική για εμάς! Ποια πρόσοψη είναι η καλύτερη; Από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο 2020 έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε για τα αγαπημένα σας έργα!
Καταχωρίστε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε όταν ανοίξει η δημόσια ψηφοφορία.
*Εισάγοντας και υποβάλλοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει τις πληροφορίες  Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και συναινώ στην επεξεργασία για τους σκοπούς που περιγράφονται.